Wystąpił nieznany błąd temat ''

Katalog znalezionych fraz

italianka21

Witam!

Mam taki problem.Przy wysyłaniu pliku z załącznikiem (rozszerzenie .exe) Outlook wyrzuca taki oto błąd :

Wystąpił nieznany błąd. Temat 'Wysyłanie wiadomości e-mail: CafeNews.exe', Konto: '*****l', Serwer: 'smtp.tlen.pl', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '550 Error: list moze zawierac wirusa', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 550, Numer błędu: 0x800CCC69
W żaden sposób nie udaje mi się tego zlikwidować.

Proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
Bartek

Heya :cheesy:

Wystąpił nieznany błąd. Konto: 'pop3.wp.pl', Serwer: 'pop3.wp.pl', Protokół: POP3, Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Numer błędu: 0x80004005

Dodam jeszcze, że to skrzynka na WP, 10 MB, zapełniona spamem w 100%.
W OE konto mam uwierzytelnione
Wiecie może jaka jest przyczyna, że nie mogę ściagnąć poczty

Pozdrawiam

Temat przeniesiono z działu INNE | Gall Anonim

Witam Was!!
szukałem podobnego tematu ale niestety nie znalazłem...od jakiegoś czasu MUŁ nie kończy plików .rar - tzn wskakuje w fazę ZAKAŃCZANIE(hashowanie) ale na koniec pasek z zielonego zmienia się w taki jak gdy występuje błąd (żółto-czarny) i czytam że Brak miejsca na dysku co jest NIEMOŻLIWE ; w LOGu jest wpis :

Wystąpił nieznany błąd podczas zamykania końcowego pliku x.rar. Pobieranie zostało wstrzymane, zrestartuj eMule'a aby spróbować ponownie zakończyć plik - "C:\PROGRAM FILES\EMULE\Incoming\x.rar": System nie odnalazł określonego pliku.

CO teraz? :blagam: o pomoc

" />Odswieze troche temat a mianowicie mam kadu 0.6.0.1 i modul miastoplusa.pl 0.6-1.3.9 no i jak próbuje przy uzyciu bramki z miasta plusa wysłac to nie wysyła - nie wiem czy ten modul jej juz w pełni poprawiony po zmianach na stronie plusa??
Mam taki bląd :
Wystąpił nieznany bląd polączenia!
libcurl zwrócił:
gnutls_handshake() faild: Decryption has faild.

uzyskam jakas pomoc ??

Bardzo proszę o pomoc...Nie mogę wysłać PPSów lub filmiku do moich znajomych ponieważ występuje jakiś bład. Mój laptop wyświetla taką wiadomość: Wystąpił nieznany błąd. Temat ' Ciekawe foto z Afryki', Konto: 'poczta.interia.pl', Serwer: 'poczta.interia.pl', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '451 Internal error', Port: 587, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 451, Numer błędu: 0x800CCC6A
Zupełnienie wiem o co chodzi Wyczyściłam wszystkie skrzynki (odbiorcza i wysłane i śmieci) i nic...
Pomóżcie proszę...

" />POMOCY!!! nie działa mi poczta WCALE! nie da sie wysłac poczty ani odebrac z outloka ani ze stronki w outloku pojawia sie komunikat pod czas wysyłania poczty..."Wystąpił nieznany błąd. Konto: www.cba.pl też walneła ale to inny temat teraz strona jest OK ale pomóżcie z pocztą Dzięki pozdrawiam Marcin


Witam.Mam zblokowanego iPhona,w iTunes rozpakowuje ustawienia fabryczne ale wyskakuje napis,,nie udało się odtworzyć ustawień fabrycznych ,,iPhone"Wystąpił nieznany błąd (6).Mam telefon od miesiąca i nieznam się na tym za bardzo błagam o pomoc,czy da się to zrobić samemu czy trzeba oddać do serwisu? z góry dziękuję za jakie kolwiek podpowiedzi.
Na forum są instrukcje i z 10 osobnych tematów. Moja rada - TROSZKĘ poszukać.

Witam,
Chce sobie zrobic update do 2.2. Zaktualizowałem iTunes do najnowszej wersji i chce wgrac najnowszy soft. Wszystko się ładnie wgrywa, a później wyskakuje "wystąpił nieznany błąd nr 14"
Na necie szukałem cos o tym błędzie i nic nie pisało. Wiecie coś na temat?? Prosze o odp

Gdy podłączam iPhone w trybie DFU i próbuje wgrać 2.1 to wgrywanie softa zawsze przerywa w innym momencie. Pisze "Odtwarzam oprogramowanie iPhone" i nieraz pójdzie z 15 kresek i przerwie a nieraz 3 i przerwie a następnie wyskakuje "Wystąpił nieznany błąd nr. 6" Na pewnym forum znalazłem że trzeba wejść w DFU no ale przecież jestem. Zmiana USB nie pomaga i restart kompa także. Na początku tego tematu gdy miałem błąd nr.14 przeinstalowałem iTunes i próbowałem wgrywać 2.2 i też tak przerywało w innym momencie. Próbowałem z 3h i wkońcu wgrało. Przed formatem przy próbie wgrania 2.1 zawsze wyskakiwał błąd po 6 kresce. Czyli możemy powiedzieć o malutkim postępie. Może mi się wkońcu uda przywrócić oprogramowanie.

Witam wszystkich posiadaczy iurządzeń. Generalnie siedzę już czwartą godzinę nad tym i dalej nic. Próbowałem juz z 4 sposoby na JB pod 3.1.3, ale żaden nie daje efektów. Chociaż nie do końca. Mianowicie: Po zrobieniu JB przez redsn0w wszystko poszło zgodnie z instrukcją, Cydia się zainstalowała, ale aplikacji nie moge instalowac przez itunes. Mam napisane, że albo aplikacja jest niepodpisana, albo wyskakuje jakiś błąd, np: "program cut the rope nie został zainstalowany na iphonie ponieważ wystąpił nieznany błąd (0xE8008001)" Więc końcem końców, mam JB czy nie? Jeżeli nie, to jakies porady dla zielonego?


Iphone 3G
wersja 3.1.3 (7E18)
Model MB***PL
Firmware modemu 05.14.02

Proszę o pomoc. Dziękuję i Pozdrawiam.

Edit: teraz zauwazylem, ze zalozylem temat zlym dziale. Takze, prosze o przeniesienie do dzialu Unlock(oczywiscie 3g 3.x).

kurcze ale ze by wgrywac nowego softa bo nie widzi programow itunes...czuje ze sobie tym tylko problemow narobie. A moze jest jakis inny problem ze by wgrywac programy do telefonu bez itunsa bo muzyke juz mam opanowana.

-- [Dodano] --

zrobilem no i dalej nic

-- [Dodano] --

Dobra to moze inaczej wsumie mi nie zalezy na itun-sie tylko chodzi mi o mozliwosc wgrywania nowych programow to Iphona. Wiec zainstalowalem WinSCP polaczylem sie z telefonem wgralem do katalogu Aplication plik *.app ( ktory utworzylem z pliku *.ipa przez zmiane rozszerzenia ipa na zip a potem rozpakowalem ten plik i z katalogu Payload skopiowalem plik *.app) zrestartowałem telefon no i pojawil mi sie program na pulpicie telefonu ale nie dziala usiluje sie odpalic i zaraz wychodzi ( a na bank plik musi dzialac bo jak go kiedys wgrywalem przez itunsa to dzialal) . A moze cos robie zle?

-- [Dodano] --

panowie a wiec wgralem softa 3.1.2 potem zrobilem jailbreaka no i co nastepuje zaczol mi dzialac nowy itunes 9
widze programy i wszystki inne zakladki nawet moge wgrywac muzyka co wczesniej nie umialem no ale pojawil sie inny problem. Nie umiem instalowac programow znaczy sie te ktore sciagam z appstore umiem ale jesli dodam jakis wlasny *.ipa to instaluje i na samym koncu wywala mi haslo ze NFS (bo to instalowalem) nie moze byc zainstalowany bo wystapil nieznany blad (0x8008001) i tak jest z kazda aplikacja . Jakies pomysły i porady?

-- [Dodano] --

:rotfl: Wszystko opanowane uważam temat za zamkniety dzieki wszystkim za pomoc

Witam mam pewien problem z iPhone, co prawda podobne tematy były już na forum , ale żadna z wyżej wymienionych porad nie skutkuje. Postanowiłem dziś wgrać firmware 3.0 ściągnąłem wiec soft z działu download i przystąpiłem do instalowani, niestety ku mojemu zdziwieniu w trakcie aktualizowania pojawił sie taki oto komunikat: ' Nie udało się odtworzyć ustawień fabrycznych iPhone. Wystąpił nieznany błąd (1601) '
wykonałem tryb awaryjny DFU, sytuacja się powtórzyła , zrestartowałem komputer dalej to samo, ściągnąłem uaktualnienie przez iTunes oczywiście nie działało, zmieniłem port USB nie działało. Co prawda znalazłem na stronie apple: http://support.apple.com/kb/TS1275 pomoc, ale niestety niewiele z niej rozumiem. W chwili obecnej mam tylko białe tło i nic się nie da zrobić, natomiast gdy telefon jest w trybie DFU wygląda to tak: jest ikonka iTunes i kabel USB. Czy ktoś miał podobny problem, a jeśli tak to baaaardzo proszę o pomoc, bo ja już nie wiem co robić